Bol360

Microsoft Dynamics CRM-pakketten 365

Over Bol360

Iedereen werkt met IT. Bij Bol360 gaan we next level door ervoor te zorgen dat IT vóór onze klanten gaat werken. Wij maken onze klanten blij doordat we middels Microsoft Dynamics en Microsoft 365 de bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarin kennen we een hoge standaard: we vernieuwen en professionaliseren continu, waardoor we echt het verschil kunnen maken. Bij Bol360 hebben we kennis van werkprocessen, verstand van gebruikerswensen en van gebruiksvriendelijke technieken.

Onze klanten zijn MKB+ bedrijven waarbij de omvang het niet rechtvaardigt om een fulltime CIO aan te nemen. Toch is actuele ICT-kennis in het managementteam noodzakelijk om slagen te kunnen maken. In deze snel veranderende wereld en ICT-omgeving is Bol360 de trusted advisor van de DGA en het management. Helder, inventief en betrokken.

Door onze vleugels uit te slaan en de markt te veroveren met Microsoft 365 en Dynamics, zullen we flink gaan groeien. Jij groeit mee door zelf jouw ambities te bepalen en draagt daarmee bij aan ons succes!

Daarom werkt Richard bij Bol360:

‘De kaders van ons werkveld zijn we nog volop aan het verkennen: wat doen we en wat niet, wat vinden we leuk en uitdagend maar ook; hóe doen we ons werk? Met elkaar komen we tot het antwoord op deze vragen.’
Richard ten Klooster – Technisch consultant / productontwikkelaar

Stap jij in ons team en maken we samen van deze start-up een scale-up?