Bol ICT

Microsoft 365 ICT-beheer Cloud

Over ons

Bol ICT is een gerenommeerd ICT-bedrijf uit Groningen en daarmee één van de oudste ICT-bedrijven in het Noorden met een rijke historie. Sinds 1987 ontzorgen wij ondernemers en organisaties tot 200 werkplekken.

Wij helpen bedrijven met het inrichten van een veilige werkomgeving die altijd en overal toegankelijk is. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste cloudoplossingen en zetten hoog in op security. Daarnaast bieden we ondersteuning aan onze klanten via de service desk.

Omdat we geloven in gelukkige en geïnspireerde medewerkers is er veel aandacht voor groen in de werkruimten. Groene planten geven zuurstof en ontspanning en ons nieuwe klimaatsysteem zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat.

Ook de binnentuin is een fijne plek om te ontspannen, te lunchen of gewoon even je benen te strekken. De binnentuin maakt het mogelijk om zo nu en dan de BBQ aan te steken en zo de lunches te verrijken.

Maandelijks overleggen we in de fraaie tuinkamer, onder genot van een belegd brood, over de verbetermogelijkheden en ontwikkelkansen. Dankzij dit overleg zijn de statafels in gebruik genomen tot ieders tevredenheid. Ook lunchen we ’s maandags gezamenlijk met collega’s in diezelfde tuinkamer; het kon minder.

Kom je ons team versterken?